Wat is studievereniging Nilva?

SV Nilva is dé studievereniging van de opleiding Chemische Technologie op Avans Hogeschool in Breda. Onder deze opleiding vallen de twee majors Biobased Technology en Procesontwikkeling en -optimalisatie.

 

S.V. Nilva staat bekend om haar twee grote en belangrijke eigenschappen: Saamhorigheid en ontwikkeling. Wij dragen allemaal ons steentje bij om elke opkomende chemisch technoloog zich thuis te laten voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd die variëren tussen gezellig een drankje doen in de stad tot een zeer interessante excursie naar een bedrijf. Zo worden er BBQ’s, bowlingwedstrijden en nog veel andere leuke activiteiten georganiseerd. Bovendien worden er veel netwerken gecreëerd met bedrijven wat een enorm positieve invloed heeft op contacten leggen, de juiste richting kiezen en een goede en betrouwbare baan vinden. Heb je problemen met een specifiek vak? Geen probleem. Bij de vereniging helpen we elkaar en doen we dat met onder andere bijlessen. Bij S.V. Nilva heeft iedereen een stem. Het maakt niet uit of je een belangrijke functie hebt of net lid bent. Iedereen is vrij een inbreng te leveren en daar wordt met respect mee omgegaan. Doorstroommogelijkheden naar een hogere functie zijn er altijd voor de studenten die zich meer willen inzetten. Bij S.V. Nilva doen we het allemaal samen!

 

De studievereniging bestaat uit een gemotiveerd bestuur en de verschillende commissies die allemaal samenwerken tot een concreet doel: de eerste stap naar het bedrijfsleven voltooien tot een echte chemisch technoloog. Bij onze vereniging leer je hoe je moet samenwerken en hoe je je creativiteit kan gebruiken op het werk én in het dagelijks leven. Elke CT-er is vrij zich aan te melden door middel van de onderstaande contactgegevens. Ook komen wij zelf regelmatig de lessen in voor een leuk gesprek en meer uitleg over de vereniging. Tot snel op school en hopelijk zien we jullie binnenkort bij de leukste studievereniging van Breda.

Bestuur

Het bestuur verzorgt de gang van zaken van de gehele vereniging, stelt het beleidsplan op en houdt toezicht op de uitvoering hiervan.

Sven Verstraeten

Voorzitter

 

De voorzitter is verantwoordelijk voor onder andere het maken van agenda’s, het voorzitten van vergaderingen en is bovendien representatief voor het bestuur en de vereniging.

Gijs Wennekers

Secretaris

 

De secretaris voert de correspondentie met leden, andere verenigingen en Avans. Hij onderhoudt de contacten en houdt alle binnenkomende e-mail en post bij. Daarnaast notuleert Ewout de algemene bestuursvergaderingen en zorgt dat de ledenlijst te allen tijde up-to-date is.

Grace van Geel

Penningmeester

 

Grace is als penningmeester verantwoordelijk voor de financiële administratie. Hij stelt aan het begin van het collegejaar een begroting voor de vereniging op, die je het hele jaar als richtlijn zal blijven gebruiken.

Activiteitencommissie

N.T.B.

Commissiehoofd

N.T.B.

Communicatiecommissie

N.T.B.

Commissiehoofd