Word nu lid van S.V. Nilva

Door lid te worden van S.V. Nilva kan je deelnemen aan de verschillende activiteiten die georganiseerd worden. Naast opleidingsgerichte activiteiten, geef jij ook een boost aan jouw studententijd. Er is veel contact met verschillende verenigingen binnen Breda. Zo leer jij nieuwe mensen kennen en breed jij je netwerk uit. Een lidmaatschap kost 20 euro per jaar.

 

* Om lid te worden moet je staan ingeschreven bij de opleiding Chemische Technologie (BTC of PO²) aan Avans Hogeschool in Breda.

ADRES

Avans Hogeschool

Lovensdijkstraat 63, 4818 AJ Breda

Inschrijvingsformulier

2 + 9 =

Aanmelden commissie

7 + 5 =

Wat houdt de commissie precies in?

De activiteitencommissie verzorgt alle activiteiten die gedurende het hele schooljaar plaats zullen vinden. Dat houdt dus in dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor leuke activiteiten, zoals bijv. feesten, borrels en bowlingavonden, maar ook voor leerzame activiteiten zoals lezingen en bedrijfsbezoeken.

De communicatiecommissie verzorgt en begeleid de digitale communicatie naar interne en externe partijen over activiteiten van de vereniging, mededelingen aan leden en informatie die leden met andere leden willen delen. Denk hierbij aan het maken van de nieuwsbrief en het updaten van de website.

Als lid van een commissie zal je ongeveer twee keer per maand vergaderen over aankomende activiteiten, waarbij jouw ideeën zeer gewaardeerd worden.

Er worden uiteraard taken verdeeld en er wordt van je verwacht dat je zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de activiteiten meedenkt en meehelpt met de organisatie van de verschillende activiteiten.

Ook is het mogelijk om 1 taak op je te nemen. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om een gastles te organiseren in de naam van Nilva. Geen probleem.